5 fyndiga sätt att bli av med dina äpplen

Letar du efter sätt att bli av med dina äpplen? Här är 5 smarta idéer som hjälper dig.

1. Sälj dem på en bondemarknad: Äpplen kan säljas på lokala marknader. För att skapa intresse kan du skriva om din produkt på sociala medier, till exempel Facebook-grupper. Här kan du läsa mer om marknadsföring på sociala medier.

2. Göra äppelmos av dem: Äppelmos är ett bra sätt att använda äpplen och det är lätt att göra. Allt du behöver är ett äpple, lite vatten, socker och kanel (eller andra kryddor). Du kan antingen koka äpplena på spisen eller använda en stavmixer för att göra den i grytan.

3. Använd dem för att göra en äppelpaj eller en äppelchips: Ett annat sätt att använda äpplen är att baka dem till en efterrätt. Äppelpajer och äppelchips är både läckra och lätta att göra. Du behöver bara några äpplen, mjöl, socker, smör, havre och kanel (eller andra kryddor).

4. Frys in dem för senare användning: Äpplen kan frysas in för senare användning. Du kan frysa in dem hela eller skära dem i skivor först. De håller sig i frysen i flera månader.

5. Ge bort dem till vänner eller familjemedlemmar som tycker om att äta äpplen: Ett annat sätt att göra sig av med äpplen är att ge bort dem till vänner eller familjemedlemmar som tycker om att äta dem.

12 Oct 2022